Charter Croatia: Split - Dvor Villa 3* Charter_Croatia__Split_-_Dvor_Villa_3_

Numar nopti: 7 kg
• Pret:
643 Euro
• Descriere oferta:
Pret de pers. / camera dubla / mic dejun + transport 
Plecari in perioada 18.iun - 10.sep 2016Date de plecare și prețuri:
18 - 06

25 - 06

16 - 07

23 - 07

06 - 08

20 - 08

10 - 09


643 €651 €694 €694 €694 €694 €694 €Prețuri de persoană pentru 7 nopți cazare cu loc in cameră dublă și transport.


Servicii incluse:
- transport cursă charter TAROM OTP - SPU - OTP - zbor direct (harta)
- 7 nopți cazare in cameră dublă cu vedere la rau sau munte si mic dejun inclus
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- taxe aeroport: cca. 90€
- asistență turistică în limba română
- asigurare medicală și STORNOServicii opționale:

- supliment Demipensiune: +166 € / pers / pachet


Servicii neincluse:

- excursii opționale și intrări la obiective turistice

Info Villa Dvor 3* 

Villa Dvor a fost construita in 1937. In 2002, familia Curlin l-a renovat complet, transformandu-l intr-un hotel luxos de tip boutique care si-a pastrat arhitectura tradiționala.
Hotel Villa Dvor a devenit "enviroment friendly" prin instalarea pe acoperis a placilor solare pentru producerea de energie electrica.
Acest hotel boutique este situat pe o stanca deasupra orasulului Omis, in apropiere de plaja si de centrul vechi al orasului Omis, unul dintre cele mai frumoase locuri pentru vacanta pe Marea Mediterana. Exista o statie de autobuz la 300 m.Split, Croația

Split este cunoscut pentru Palatul lui Dioclețian și Catedrala sa cu faimosul turn cu clopot. În prezent, Split este locul unde trăiește arhiepiscopul. În ciuda existenței vechii cetăți antice Salona (astăzi Solin) la nord de Splitul de astăzi, construcția orașului a început prin palatul împăratului roman. Dioclețian, care a condus între 284 și 305 a ordonat construcția sa în anul 300. În secolul VII, imensa clădire a fost inaugurată - primii cetățeni ai așezării Split s-au instalat în spatele zidurilor. Chiar și astăzi, palatul constituie centrul orașului, plin fiind de magazine și piețe, aflate în pe străzile fostului palat, iar catedrala (mausoleu în timpul lui Dioclețian) se află chiar în centrul său.

După aceasta, Split a aparținut o lungă perioadă de Veneția (în secolul XIV și apoi din nou din 1420), până ce a căzut sub dominația Austro-Ungariei în 1797. Provincia Dalmația, s-a reunit mai târziu cu Croația și Split este înglobat în aceasta (la acea vreme Iugoslavia) până în ziua de astăzi. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, o parte din facilitățile portului au fost bombardate.

Split este considerat uneori capitala Dalmației, dar nu există o asemenea unitate guvernamentală în prezen, și capitala tradițională este orașul Zadar.

Centrul vechi istoric și Palatul lui Dioclețian din Split au fost înscrise în anul 1979 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.Pentru detalii si rezervari: 0374 066 215