Charter Croatia: Split - Kornati Villas 4* Charter_Croatia_-_Split_-_Kornati_Villas_4_

Numar nopti: 7 kg
• Pret:
539 Euro
• Descriere oferta:
Pret de pers. / camera dubla / fara masa + transport
Plecari in perioada 18.iun - 10.sep 2016Date de plecare și prețuri:
18 - 06

25 - 06

16 - 07

23 - 07

06 - 08

20 - 08

10 - 09


539 €704 €844 €844 €844 €844 €539 €Prețuri de persoană pentru 7 nopți cazare cu loc in cameră dublă și transport.


Servicii incluse:
- transport cursă charter TAROM OTP - SPU - OTP - zbor direct (harta)
- 7 nopți cazare in apartament 2-4 fara masa
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- taxe aeroport: cca. 90€
- asistență turistică în limba română
- asigurare medicală și STORNO


Servicii neincluse:

- excursii opționale și intrări la obiective turistice
- taxa turistică: 1 € / adult / zi și 50% copii.
Info Hotel - Vilele Kornati 4* 
Vilele Kornati sunt situate la cativa metri de mare, intr-o mica peninsula intre campingul Solaris si portul de yachturi, inconjurate de o vegetatie mediteraneana luxurianta, chiar pe plaja si aproape de toate facilitatile complexului Solaris Beach Resort.

Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 10:00 AM.

Facilitati hotel
Vilele ofera urmatoarele facilitati: restaurant à la carte unde oaspetii pot savura mancaruri traditionale dalmate  si pot participa la activitatile de aventura cu pirati, un teren de joaca pentru copii, animatie pentru copii, programe de divertisment pentru adulti,  facilitati de minigolf, un club de noapte cu  DJ, pentru fiecare apartament inchiriat este disponibil un loc de parcare. Contra cost sunt disponibile facilitati de spa si wellness (acces adulti 10 euro/pers, acces copii 3-13,99 ani 7 euro).


Facilitati camere
Villa Kornati Apartment 2+2 are o suprafata totala de 30 m2 ce include un dormitor cu living si bucatarie, dormitor cu paturi suprapuse pentru 2 copii cu varsta pana in 12 ani, baie cu dus si wc, aer conditionat/incalzire, telefon, TV satelit, balcon sau terasa.

Villa Kornati Apartment 3+2 au o suprafata de 55 m2 ce include 2 dormitoare (unul cu paturi suprapuse pentru copii sub 12 ani sau cu un singur pat si un dormitor matrimonial), o bucatarie alaturata si un living cu posibilitatea adaugarii unei canapele pentru 2 copii sub 12 ani, o baie cu dus si wc, 1 wc, aer conditionat/incalzire, telefon, TV satelit, 2 balcoane sau terase.

Villa Kornati Apartment 4+3 au o suprafata de 70 m2 ce include 2 dormitoare (unul cu un pat dublu si celalalt cu 2 paturi twin), o canapea ce poate fi folosita pentru un copil sub 12 ani, 1 baie cu dus si wc, 1 baie cu cada si wc, aer conditionat/incalzire, telefon, TV satelit, 2 balcoane sau terase.
Split, Croația

Split este cunoscut pentru Palatul lui Dioclețian și Catedrala sa cu faimosul turn cu clopot. În prezent, Split este locul unde trăiește arhiepiscopul. În ciuda existenței vechii cetăți antice Salona (astăzi Solin) la nord de Splitul de astăzi, construcția orașului a început prin palatul împăratului roman. Dioclețian, care a condus între 284 și 305 a ordonat construcția sa în anul 300. În secolul VII, imensa clădire a fost inaugurată - primii cetățeni ai așezării Split s-au instalat în spatele zidurilor. Chiar și astăzi, palatul constituie centrul orașului, plin fiind de magazine și piețe, aflate în pe străzile fostului palat, iar catedrala (mausoleu în timpul lui Dioclețian) se află chiar în centrul său.

După aceasta, Split a aparținut o lungă perioadă de Veneția (în secolul XIV și apoi din nou din 1420), până ce a căzut sub dominația Austro-Ungariei în 1797. Provincia Dalmația, s-a reunit mai târziu cu Croația și Split este înglobat în aceasta (la acea vreme Iugoslavia) până în ziua de astăzi. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, o parte din facilitățile portului au fost bombardate.

Split este considerat uneori capitala Dalmației, dar nu există o asemenea unitate guvernamentală în prezen, și capitala tradițională este orașul Zadar.

Centrul vechi istoric și Palatul lui Dioclețian din Split au fost înscrise în anul 1979 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.


Pentru detalii si rezervari: 0374 066 215