Charter Santorini 2016 - Tarellis Studios 2* Charter_Santorini_2016_-_Tarellis_Studios_2_

Numar nopti: 7 kg
• Pret:
910 Euro
• Descriere oferta:
Pentru 2 adulti / camera dubla / fara masa - 
Plecari in perioada 12.iun - 18.sep 2016 .DATE DE PLECARE SI PRETURI:

SERVICII INCLUSE:
  • trasport cursa charter Tarom OTP - JTR - OTP (harta)
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 7 nopti cazare camera dubla - fara masa
  • asistenta turistica in limba romana;
  • taxe aeroport 95€;
  • Bonus: asigurare medicala si storno indiferent de varsta.


SERVICII NEINCLUSE:
Supliment Business Class: 95 €/ persoana OPTIONAL
DETALII HOTEL:
Complex mic, cochet, in stil traditional, alcatuit din numai 6 studiouri pe plaja, in centrul statiunii Kamari, pe coasta de est a insulei Santorini. Alte distante: supermarket - 5m, restaurant - 10m, plaja - 20m, statie de autobuz - 300m, Aeroportul International - 4km, portul Athinios - 13km, capitala Fira - 9km..

Facilitati hotel:
Construit in 2004, renovat in 2011, receptie (10:00-21:00), parcare, internet WIFI.

Facilitati camere:
A/C, balcon sau terasa, frigider, chicineta, seif (contra cost, se plateste local), TV, baie cu dus.

click aici pentru prezentare video!EXCURSII OPTIONALE:
1. Croaziera la Apus de Soare!
Croaziera Caldera + Cina la bord + apus de soare
Transport: caiacul/ Durata: de la ora 17:30 pana dupa apusul soarelui/ Plecare: Portul Athinios
Sugestii: jacheta pentru seara la bordul vaporului.
Lasa-te purtat de vapoul tranditional intr-o seara romantica de-a lungul coastei formata de Craterul vulcanic, privind cu soarele atinge marea. Te vei putea bucura de minunatul colorit al stancilor vulcanice si de renumitul apus de soare santorian, toate acestea acompaniate cu muzica buna, un bufet traditional grecesc si vin la discretie. Un mod placut de a-ti incepe seara.

2. Croaziera in jurul Vulcanului si apus de soare in Oia
Urcare pe Vulcan + apa termala + Insula Thirassia + apus de soare in Oia
Transport: caiacul/ Durata: de la ora 11:15 pana la apus/ Plecare: Portul Athinios
Sugestii: pantofi sport pentru a te putea catara pe vulcan, palarie, crema de plaja, sticla cu apa, costum de baie, prosop de plaja.
In timpul acestui tur vei avea ocazia sa vizitezi vulcanul activ din Santorini, vei putea sa mergi pe lava uscata pana in varful vulcanului si chiar vei simti caldura acestuia sub picioare, iar din loc in loc vei vedea cum aburi de gaze sulfuroase sunt emanati de Vulcan. Urmatoarea oprire a croazierei va fi la izvoarele termale unde vei putea innota intr-ul Jacuzzi natural (35-36 grade C). Spre finalul excursiei vaporul acosteaza in insula Thirassia unde te poti relaxa la plaja, poti vizita oraselul sau poti doar sa te relaxezi luand masa la unul dintre restaurantele pescaresti. Dupa insula Thirassis vaporul va acosta in portul Armeni de unde se ajunge in oraselul Oia fie urcand scarile fie traditional, pe magar. In Oia vei avea timp liber pentru cumparaturi si pentru a admira faimosul apus de soare. Autocarul te va astepta dupa aspusul soarelui in parcare si te va duce inapoi la hotel

3. Croaziera Caldera
Urcare pe Vulcan + Apa termala + Insula Thirassia
Transport: caiacul/ Durata: de le ora 11:15 la 17:00 aprox./ Plecare: Portul Athinios
Sugestii: pantofi sport pentru a te putea plimba pe vulcan, palarie, crema de plaja, sticla cu apa, costum de baie, prosop de plaja.
Prima oprire va fi pe Insula Kameni, unde vei avea ocazia sa vizitezi vulcanul activ din Santorini, vei putea sa mergi pe lava uscata pana in varful vulcanului si chiar vei simti caldura acestuia sub picioare, iar din loc in loc vei vedea cum aburi de gaze sulfuroase sunt emanati de Vulcan. Nea Kameni s-a format in urma unei eruptii vulcanice intre anii 1550-1500 i.e.n., astfel s-a format Caldera si o a doua insula, Thirasia. Urmatoarea oprire a croazierei va fi la izvoarele termale unde vei putea innota intr-ul Jacuzzi natural (35-36 grade C). La finalul excursiei vaporul acosteaza in insula Thirassia unde te poti relaxa la plaja, poti vizita oraselul sau poti doar sa te relaxezi luand masa la unul dintre restaurantele pescaresti.

4. Orasele traditionale din partea de Nord a Insulei, iar la final minunatul apus de soare din Oia Panagia Episcopi-Mesa Gonia-Pyrgos-Imerovigli-Apus de soare in Oia
Transport: autocar/ Durata: de la ora 15:00 pana dupa apus.
Sugestii: pantofi sport, apa.
In timpul acestui tur veti pueta vizita satele cele mai pitoresti de pe insula. Prima noastra oprire este la Manastirea Panagia Episcopi construita in secolul XI si satul Mesa Gonia, satul fantomelor ce a fost parasit dupa cutremurul din 1956. Vom continua excursia cu Pyrgos, vechea capitala, cel mai inalt punct de pe insula, de unde vom porni intr-o plimbare pe stradutele inguste si serpuite pana la Castelului Venetian. Continuam drumul cu autocarul spre Imerovigli, unde vom admira cea mai minunata priveliste asupra vulcanului, tot de aici se poate observa Skaros, stanca proeminenta ce inca mai are urmele vechii cetati. Ultima noastra oprire si cea mai impresionanta, va fi in oraselul Oia pentru cumparaturi si pentru uluitorul apus de soare.

5. Orasele traditionale din partea de Sud a Insulei si Plaja Perivolos
Profitis Elias-Megalochori-Vinaria Boutari - Akrotiri-Emborio-Plaja Perivolos
Transport: autocar/ Durata: de la ora 10:00 la ora 14:30 aprox.
Sugestii: pantofi sport, palarie, crema de plaja, costum de baie si prosop de plaja.
Acest tur include vizitarea catorva orasele traditionale. Prima oprire va fi la Manastirea Profitis Elias cel mai nalt punct din Santorini de unde veti putea sa va bucurati de panorama frumoasa a intregii insule. Urmeaza spectaculosul oras Megalochori, cunoscut pentru sutele de case vopsite traditional in alb si albastru si pentru bisericile sale frumoase, totodata este cea mai mare zona viticola de pe insula. Ne vom opti la Vinaria Boutari unde vom face un mic tur, vom urmari un scurta prezentare despre modul traditional in care este facut vinul urmat binenteles cu o degustare de vinuri. Apoi, ne vom intrepta spre partea de Sud a insulei, oprindu-ne binenteles pentru a face cateva poze minunate Farului. Urmatoarea oprire este la situl arheologic din Akrotiri, una dintre cele mai importnte asezari antice din Marea Egee.
Continuam turul ajungand in pitorescul sat Emporio, cu strazi inguste si serpuite, cu mori de vant, toate acestea adaugand un plus de frumusete si unicitate locului. Puteti admira, de asemenea, castelul construit de venetieni... Ultima oprire va fi in Perivolos, unde ne vom putea bucura de o plimbare pe faleza sau ne putetem relaxa la o taverna pe malul marii.

6. Turul cultural al Insulei Santorini
Muzeul Culturii Lignos + Messaria - Muzeul si Vinaria Kotsoyannopoulos - plaja Monolithos
Transport: autocar/ Durata: de la ora 10:00 la 14:30 aprox.
Turul incepe cu vizita la Muzeul de Cultura construit intr-o pestera in 1861 in Kontochori, langa Fira. Muzeul era in trecut o vinarie ce acum gazduieste ateliere de lucru pentru diverse mestesuguri traditionale. Continuam cu oraselul Messaria, aflat in centrul insulei, existenta sa dateaza inca din sec. al XVII-lea, iar in sec. al IX-lea a fost centrul industrial al insulei. Arhitectura originala a orasului este interesanta, fiind o combinatie intre case grandioase si case sapate in forma de pestera in stanca vulcanica. Urmatoarea oprire este la Muzeul Kotsoyannopoulos, o extraordinara pestera naturala ce prezinta evolutia vinului pornind de la anul 1660 pana la 1970, la final turul incheindu-se cu o degustare de vinuri. Excursia se termina pe plaja din Monolithos unde va puteti bucura de plaja si mare sau puteti lua masa la una din tavernele cu specialitati de peste.

NOTA: preturile excursiilor optionale le puteti afla de la agentul de turism.

Preturile pot suferi mici modificari.

Mai multe detalii: 021 230 55 13